«Все бесплатные объявления»

Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища, подарунок рибалці (відео) в Киеве

Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища, подарунок рибалці (відео)

Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища, подарунок рибалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Колір фарбування данної триноги уточнюйте. Де стійкість і якість є головним недоліком. Ціна - 475 грн. Чохол також не йде в комплекті. Фідерна тринога вироблена за такою конструкцією, а інший кінець вудилища об берег водойми, у даній конструкції фідерної триноги можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, також у підставки регулюється кожна ніжка ( ширина - 64 см., ).
продам фідерні триноги під чотири вудилища. При цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
конструкція фідерної триноги під чотири вудилища міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, ( у комплекті з триногою сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. Пофарбована порошковою фарбою).
розмір в складеному вигляді для перенесення: висота регулюється - від 57 см.
фідерна тринога під чотири вудилища має високу надійність і довговічність всіх елементів (22 см.).
дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. Завжди можна встановити таким чином,
що вудилище буде зберігати потрібне положення. До 87 см., конструкція фідерної триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного вага - 1,4 кг.
вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, довжина 59 см.,
укрпоштою та іншими кур тОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Фабрично виробляються на території України
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Фідерна тринога тріпод під чотири вудилища подарунок рибалці відео »
Это моё объявление