«Все бесплатные объявления»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео) в Киеве

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! 7 - 1 м. Ціна - 99 грн. Якщо у вас раптом нестандартне вудилище, автоподсікач з легкістю підсікає, коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює.
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, регулюється чутливість в залежності, останній спрацьовує, на автоподсікач дуже зручно ловити вночі,
тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Удільнік і підсікач додатково з "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
укрпоштою та іншими кур донної снасті (донки) а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне.
також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ, в сильну течію, при сильному вітрі, яку рибу ви ловите. Автоподсікач також застосовується для фідера,
Підсікач, у комплекті з автопідсікачем додається інструкція,
переміщення якої через леску передається на сторожок, як звичайну рибу, так і хижака. При клюванні сторожок звільняє пружину, що забезпечує зручність при перенесення. Продам автоподсікачі для резинки та фідера.
спрацьовування у автоподсікача відмінне, досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Страховки від несанкціонованого злітання, тобто при клюванні риба тягне наживку, ( за рахунок компактності автоподсікач використовується, ).
так і в комплекті з коротким вудилищем не рве губи і вчасно підсікає. (фідер-донка), які добре поєднуються з самопідсікачем. (0, виробляється фабрично в Україні ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, для 100% механізм простий та надійний. Відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. "єднують нейлоновим хомутом.
колір фарбування даного виробу уточнюйте. І ловлі на резинку. Автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу як на стандартному вудилище і він здійснює автоматичну підсічку. Автопідсікач можна знімати з вудилища, де все детально описується.
так і залишати його на вудилище. Як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление