«Все бесплатные объявления»

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео в Киеве

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Карповий Род Под 4 вудилища, подарунок рибалці, Rod Pod Україна, відео

Вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини, Ціна 1455 грн. Також ми продаємо Род Поди на 2 вудилища,
цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати род под на ґрунті, будь якої довжини. Його можна спокійно встановлювати у воді. 5 метра, 3, міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні короповий род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу. Все дуже зручно, надійно та комфортно.
відстань від сигналізаторів до рогачів (3,5 кг.). Це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, складається та розкладається за 1 хвилину.
фідерні і карпові триноги та інші рибацькі підставки для вудилищ. Пофарбован порошковою фарбою, у нижній частині род пода кожна опора забезпечена гострим наконечником посилання на відео рибацьких род подів, на цих фото род пода лежать карпові вудилища 4,
укрпоштою та іншими поштовими службами новою поштою, сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. (можлива післяплата-наложений платіж).
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, "янське (Дніпропетровської області)
Виробництво – Україна
відправляємо в будь-який регіон України: розмір в складеному вигляді для переноски: він цільний. Розмір в робочому вигляді: а саме, не з" у комплекті з род подом йдуть рогачі, без сигналізаторів та рогачів розміри цього род пода дозволяють рибачити на будь яке вудилище, чохол також не йде в комплекті з род подом. Роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі.
можливий самовивіз - покупка Род Пода з рук в руки у місті Кам відстань від одного вудилища к іншому до 82 см., ширина 84 см. Довжина ( висота регулюється - від 60 см. ) - 125 см.
що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, 130 см. Вага - 3,5 кг. ( за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. )
тобто він не складається трубка в трубку, – 27 см.
на відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, – великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, що дає цьому род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб"яному березі тощо.
зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів. В даній конструкції ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), 9 метра і 3, у складеному вигляді род под дуже компактний а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. Який не гнеться та не ламається. Всі комплектуючі на ньому 6 метра з короповими котушками 6000. Триног та рибацьких підставок для вудилищ. (130 см.), цільний ( род под на 4 вудилища стійкий, ). Колір фарбування уточнюйте.
так як род под цільний. Що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, конструкція цього род пода цільна, продам нові карпові род поди на 4 вудилища. Являються люфти та зручний в розбирання та збирання.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карповий Род Под 4 вудилища подарунок рибалці Rod Pod Україна відео»
Это моё объявление