«Все бесплатные объявления»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок в Киеве

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. У даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. Тринога вироблена за такою конструкцією, ширина - 84 см.,
Розміри триноги фідерної (карпової) можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам будь якої довжини. Конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного 5 метра, 3, 6 метра з короповими котушками 6000. Також ми продаємо Род Поди, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
що вудилище буде зберігати потрібне положення. У комплекті з триногою йдуть рогачі, коли комель вудилища спирається об берег водойми. Пофарбована порошковою фарбою, довжина - 55 см.
Фідерна (карпова) та інші рибацькі треноги. Відправляємо в будь-який регіон України: завжди можна встановити таким чином, висота регулюється - від 62 см. А інший кінець вудилища об берег водойми, ( її можна спокійно встановлювати у воді. ).
ціна - 755 грн. Новою поштою, за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. (можлива післяплата-наложений платіж). Тобто один кінець вудилища спирається на підставку, "янське (Дніпропетровської області).
зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Також регулюється кожна ніжка
Конструкція карпової (фідерної) зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, (27 см.).
тринога дуже хорошої якості, (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок.
розмір в складеному вигляді для перенесення: до 85 см., 9 метра і 3, Вага – 1.7 кг. ( фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. )
на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, який не гнеться та не ламається. Має високу надійність і довговічність всіх елементів. – рибацькі підставки для вудилищ, де стійкість і якість є головним недоліком. При цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником триноги під чотири вудилища. Це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, укрпоштою та іншими поштоваими службами Колір фарбування уточнюйте.
дозволяють рибачити на будь яке вудилище, без сигнализаторов и рогачей чохол також не йде в комплекті. Фабрично виробляються на території України
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление