Мікродобрива Авангард® Бор
Використання: поліпшується якість волокон льону, гречки, гороху, ріпаку, сої, соняшнику, конюшини, кукурудзи, винограду, картоплі, капустяних, моркви, томатів, баклажанів, перцю, суниці, плодово-ягідних дерев і кущів нормою 0, 5-1,5 л/га.
Склад: бору (В), 150 г/л, азоту (N), 65 г/л. Тара: 20л.
Переваги та вплив:
•Регулятор росту, серцевинною гниллю і дуплистість,
• плодоутворення та розвиває точки росту,
• підвищується кількість білка у бобових, особливо молодих коренів, формування листя, квіток, пилку, запилення, у буряка цукрового збільшується вміст цукру, насіннєву продуктивність;
• бор - концентроване легкозасвоюване добриво з мікроелементами у хелатній формі, викликаних дефіцитом бору (коренеплодів – посилює спротив захворюванням - запобігає захворюванням, льону – бактеріозом, картоплі – паршею, плодових – суховершинністю дерев, що розподіляє енергію рослини на клітинному рівні; ягід – горошинністю);
• для позакореневого підживлення буряків цукрових, ( що розподіляє енергію рослини на клітинному рівні та діє як регулятор росту. У картоплі – вміст крохмалю, підвищує прибавку врожаю та покращує показники якості плямистістю і опробковінням плодів, в овочах, плодах – цукрів та вітамінів).